Besparen op energiekosten

Iedereen merkt het: veel dingen zijn duurder geworden. Ook de prijzen van gas en elektriciteit zijn fors gestegen. Steeds meer bewoners laten ons weten dat ze zich daar zorgen over maken. En dat begrijpen we maar al te goed. Alleen kunnen we niks doen aan de stijgende prijzen. Wat we wel kunnen doen is de huren betaalbaar houden. Daarom zetten we samen met onze partners alles op alles om zo snel mogelijk aan de slag te gaan bij de woningen die nog verduurzaamd moeten worden.

Verduurzamen van woningen

Op de hoge energieprijzen hebben we als corporatie helaas geen invloed. Maar invloed hebben we wel op het verduurzamen van onze woningen.Servatius gaat de komende jaren nog meer inzetten op het verduurzamen van woningen met energielabel E, F en G. Zo worden meer woningen sneller geïsoleerd, plaatsen we zonnepanelen en HR++ glas en regelen we installaties energiezuiniger in. Maar niet iedereen komt even snel aan de beurt. Logisch dat bewoners nu al op zoek zijn naar manieren om toch het energieverbruik zoveel mogelijk te verminderen. 

Veelgestelde vragen
Energiecoaches Energieprijsplafond Energiecompensatie Woningen met blokverwarming Besparen op energiekosten Wat u beter niet doet