Post van Servatius digitaal

Servatius stuurt een deel van zijn post via het bedrijf Postex. Postex is een dienstverlener die zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post. Zo verbeteren we de service naar onze huurders, werken we milieubewuster en besparen tegelijkertijd kosten. 

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk post digitaal te versturen. De digitalisering van de post voeren we stapsgewijs in. Allereerst sturen we berichten over de huurbetaling digitaal. Andere post van ons ontvangt u nog op de manier zoals u gewend bent.

Snel en veilig betalen met iDEAL

Een ontvangen huurnota of factuur van Servatius kunt u met iDEAL/internetbankieren betalen. Dat kunt u rechtstreeks vanuit de e-mail doen.

Betrouwbaar

Het ontvangen en online bekijken van berichten via Postex is betrouwbaar en veilig. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen u de informatie kunt inzien. Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen. In de rechterkolom kunt u voorbeeldberichten bekijken. Als u twijfelt aan de echtheid van de poststukken, neem dan contact op met onze klantenservice via 043 - 328 43 00.

Post in een nieuw jasje

Sommige fysieke post die u van ons ontvangt, krijgt u in een andere vorm dan u gewend bent. Deze post verzorgt Postex voor Servatius. Wilt u deze post voortaan liever digitaal ontvangen? Vul dan de code die op het voorblad van de brief staat hieronder in.

Nadat u de code hebt ingevuld, heeft u een aantal mogelijkheden: 

  • Post digitaal inzien en opslaan.
  • Eenvoudig betalen via iDEAL.
  • Uw ontvangstvoorkeur wijzigen.

 

Mogen wij uw e-mailadres en mobiele nummer?
Geef ze via dit formulier aan ons door, alvast bedankt!

Huurt u bij Servatius, geef dan via bovenstaand formulier uw contactgegevens aan ons door. Wij gebruiken ze alleen voor het sturen van post en andere informatie. Wij geven uw gegevens niet door aan anderen.  Wilt u zich inschrijven voor een huurwoning? klik dan hier om naar de pagina Inschrijven te gaan. 

Voorbeeldberichten

  • Voorblad brief Servatius
  • E-mail Servatius
  • E-mail Servatius met iDeal

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met onze klantenservice via 043 32 84 300 of stuur een mail naar servatiusservatiusnl

Klik hier voor meer informatie over onze privacyverklaring en de algemene inkoopvoorwaarden van Servatius.