Post van Servatius

Servatius stuurt een deel van zijn post via het bedrijf Postex. Postex is een dienstverlener die zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post. Zo verbeteren we de service naar onze huurders, werken we milieubewuster en besparen tegelijkertijd kosten. 

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk post digitaal te versturen. De digitalisering van de post voeren we stapsgewijs in. Allereerst sturen we berichten over de huurbetaling digitaal. Andere post van ons ontvangt u nog op de manier zoals u gewend bent.

Snel en veilig betalen met iDEAL

Een ontvangen huurnota of factuur van Servatius kunt u met iDEAL/internetbankieren betalen. Dat kunt u rechtstreeks vanuit de e-mail doen.

Betrouwbaar

Het ontvangen en online bekijken van berichten via Postex is betrouwbaar en veilig. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen u de informatie kunt inzien. Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen. In de rechterkolom kunt u voorbeeldberichten bekijken. Als u twijfelt aan de echtheid van de poststukken, neem dan contact op met onze klanten