Naar overzicht

Nieuwbouwappartementen Groene Loper Wittevrouwenveld

Maastricht | Wittevrouwenveld

Aantal woningen: 20

Over dit project

In de wijk Wittevrouwenveld komen 20 energiezuinige nieuwbouwappartementen aan de Groene Loper. Deze appartementen zijn onderdeel van een totale ontwikkeling van Maasvallei bestaande uit 80 appartementen en 14 eengezinswoningen. Aannemer Laudy Bouw & Ontwikkeling is geselecteerd om het project uit te voeren. De bouw van de appartementen begint in het najaar van 2021. Naar verwachting zijn de woningen begin 2023 klaar. 

Ligging

Met de realisatie van dit de appartementen ontstaat er een mooie mix van type woningen en diversiteit aan bewoners aan de Groene Loper. Het complex is gelegen aan de noordzijde van de Groene Loper met de voorzieningen, zoals winkels en een supermarkt op steenworp afstand.

Ook is het gunstig gelegen met de nabijheid de oprit naar de A2/A79 en ligt het op geringe afstand van de Geusselt, dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een stedelijk sport en recreatiepark. 

Woningomschrijving

Er worden 20 appartementen over 5 woonlagen gerealiseerd. Met maximaal 5 appartementen per verdiepingsvloer ervaart u het wonen als persoonlijk en kleinschalig. En dat geeft een veilig gevoel.

Het complex is voorzien van een algemene fietsenstalling op de begane grond. Via de lift en de corridor komt u bij uw appartement. 

Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, wastafel en een toilet en een balkon/terras. Uw privé buitenberging is gelegen bij het appartement en is gecombineerd met de interne berging. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasautomaat en wasdroger gelegen. De indeling van het appartement kunt u op de plattegrond bekijken.

Parkeren van uw auto kan op de openbare parkeerplaatsen in de omliggende straten en is gratis. 

Duurzaam en energiezuinig

Met zonnepanelen op het dak en een individuele ventilatiewarmtepomp met warmteterugwinning, zult u merken dat uw energielasten erg laag zijn. Bovendien zult u ervaren dat het hoogwaardig geïsoleerde en duurzaam gebouwde complex een heel prettig binnenklimaat heeft.

Plattegrond woningtypes

Bekijk hier de plattegronden van de verschillende woningtypes:
[klik op de link om te bekijken]

Woningtype 1

Woningtype 1A

Woningtype 2

Woningtype 2A

Woningtype 3

Woningtype 3A

Woningtype 4

Woningtype 4A

Woningtype 5

Woningtype 5A

Indeling van de verdiepingen

Klik hier voor een overzicht van de woningen per verdieping. 

Ligging aan de Groene Loper

Klik hier voor een situatieschets van de nieuwbouwappartementen. 

 

Nieuwsbrief

Klik hier om de eerste nieuwsbrief te lezen.

 

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze sociale nieuwbouwappartementen? Vul dan het inschrijfformulier in via onderstaande button. Wij houden u dan op de hoogte van de voortgang van de bouw, de plattegronden van de woningen, huurprijzen en toewijzingscriteria. De eerste nieuwsbrief met alle beschikbare informatie wordt ongeveer 9 maanden voor oplevering verstuurd. 

Inschrijven

Het termijn voor inschrijven is voor dit project helaas verlopen. 


Algemeen

  • Wijk Wittevrouwenveld
  • Plaats Maastricht

Kenmerken

  • Woningtype Appartement
  • Aantal woningen 20

Planning

  • Start bouw Najaar 2021
  • Datum van oplevering Begin 2023
  • Locatie op kaart