Welkom Aanbod Nieuwbouw Aanbod Nieuwbouw

Nieuwbouwappartementen Caberg Parc

Leestijd: 2 min

Op de plaats van de ‘pisbakkenbuurt’ (Caberg Zuid-Oost) verrijst volgend jaar Caberg Parc. Deze realisatie bestaat uit twee fases. Caberg Parc Fase 1 zijn 35 koopwoningen die ontwikkelaar Van Wanrooij gaat ontwikkelen. Caberg Parc Fase 2 zijn 50 sociale huurappartementen die aannemer BAS-bouw in opdracht van Servatius gaat bouwen. 

Inmiddels zijn alle woningen in de Pieter Poststraat en omgeving gesloopt. De gemeente is nu aan zet. De aannemer heeft van de gemeente opdracht gekregen om alle leidingen (onder andere de riolering) opnieuw aan te leggen. De voorbereidende werkzaamheden zijn begonnen. Zodra de nieuwbouwwoningen klaar zijn, wordt de bestrating mooi aangelegd. 

Naar verwachting start de bouw van de huurappartementen in het eerste deel van 2022. 

Over de huurappartementen

De huurappartementen zijn gelijkvloers, energiezuinig, gasloos en voorzien van twee slaapkamers en geschikt voor een- en tweepersoonshuishoudens. Ongeveer de helft van deze huurappartementen wordt aan een zorgpartij verhuurd.  Bij de woningtoewijzing krijgen inwoners van Caberg die als woningzoekende staan ingeschreven bij Thuis in Limburg, voorrang op een woning. Andere toewijzingsregels bespreekt Servatius met de bewonerscommissie Caberg.

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze sociale nieuwbouwappartementen? Vul dan het inschrijfformulier in via onderstaande link. Wij houden u dan op de hoogte van de voortgang van de bouw, de plattegronden van de woningen, huurprijzen en toewijzingscriteria. De eerste nieuwsbrief met alle beschikbare informatie wordt ongeveer 9 maanden voor oplevering verstuurd. 

U kunt zich inschrijven door hier te klikken. 

Over de koopwoningen

Voor informatie over de bouw en verkoop van de koopwoningen kunt u contact opnemen met Van Wanrooij. U kunt zich inschrijven via hun website.  

Algemeen

Wijk
Caberg-Malpertuis
Plaats
Maastricht

Kenmerken

Aantal woningen
85

Planning

Start bouw
2022
Status
Aan de slag

Projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar
Servatius
E-mail
verhuurservatiusnl
Telefoon
(043) 32 84 300
Terug naar overzicht