Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Facelift Wittevrouwenveld

Maastricht | Wittevrouwenveld

Over dit project

De komst van de Groene Loper biedt nieuwe kansen voor de ontwikkeling van Wittevrouwenveld. Nu deze Loper er is gaan we dan ook voortvarend aan de slag.Van nieuwbouw tot het opknappen van bestaande woningen naar energiezuinige woningen. Door woningen te verkopen als kluswoning zorgen we voor een goede mix in de wijk.


 

 

TILLYSTRAAT E.O.
Nieuwbouw
Er komen 87 nieuwbouwwoningen, waarvan 67 in de sociale huur. Aannemersbedrijf Laudy bouwt deze woningen. Het programma bestaat uit:

- 29 appartementen o.a. voor senioren;
- 14 portieketage woningen voor starters;
- 14 gelijkvloerse seniorenwoningen;
- 10 woningen voor gezinnen;
- 20 woningen in de vrije sector. Deze worden ontwikkeld en gebouwd door een andere partij dan Servatius. Deze woningen zijn inmiddels verkocht.

Heeft u interesse in de sociale nieuwbouwwoningen?
Dan kunt u een mail sturen naar m.maenen@servatius.nl.
U wordt dan in ieder geval op de hoogte gehouden van de plattegronden, huurprijzen, toewijzingscriteria, etc. Het is geen garantie op een aanbod.

Kluswoningen
17 woningen aan de Tillystraat blijven staan. Van 6 van deze woningen wordt de gevel gerenoveerd. Na de gevelrenovatie worden de woningen verkocht als kluswoningen. Kopers krijgen de vrije hand om de woning aan de binnenkant zelf op te knappen. Afhankelijk van de verkoop bekijken we wat we met de overige woningen doen. Tillystraat 2 wordt opgeknapt en verhuurd.  De planning van de gevelrenovatie en de verkoop van de kluswoningen is nog niet bekend.  

Heeft u interesse in een kluswoning?
Dan kunt u een mail sturen naar v.beckers@servatius.nl.
U wordt dan op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

BURG. BAUDUINSTRAAT 
Nieuwbouw
Servatius heeft 15 eengezinswoningen aan de Burg. Bauduinstraat overgedragen aan collega-corporatie Maasvallei. Maasvallei gaat op termijn deze woningen slopen en nieuwbouw realiseren. De nieuwbouw bestaat uit 50 + 20 appartementen en 10 grondgebonden woningen in de sociale huursector. Meer informatie volgt in een later stadium.

 

 

 

 


Algemeen

 • Wijk Wittevrouwenveld
 • Plaats Maastricht

Planning

 • Start bouw november 2018
 • Datum van oplevering Voorjaar 2020
 • Status Aan de slag
 • Partijen

 • Eigenaar Servatius
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden