Servatius 120 jaar in de wijk!

Vrijdag 7 oktober organiseren wij een gezellige feestavond in Grand Café Soiron.

Servatius 120 jaar in de wijk!

Kom je ook? Meld je aan via onderstaand formulier

Ik ben aanwezig * Ik ben aanwezig
Dit is geen geldig e-mailadres
Bericht versturen
Gert gaat met pensioen

Tijdens deze gezellige feestavond heb je ook de mogelijkheid om afscheid te nemen van Gert. Voor Gert is er geen mooier cadeau dan allemaal nog een keer samen zijn. Een hapje, een drankje en goede muziek. Wil je Gert toch nog iets meegeven? Dan kun je het initiatief van Gert ‘Servatius Kansen voor kinderen’ steunen.

Servatius Kansen voor kinderen

Voor lang niet alle kinderen is het vanzelfsprekend om met de fiets naar school te gaan, iedere dag verse vruchten te eten of thuis te komen in een stabiele omgeving. Laat staan een computer met een snelle internetverbinding of een uitstapje in eigen land. Wij willen ons extra inzetten voor deze kinderen en hun gezin, zodat zij ook meedoen in de inclusieve stad. Daarom hebben wij het initiatief 'Servatius kansen voor kinderen' opgericht.

Twee procent van onze bewoners hebben problemen op meerdere leefgebieden. Dagelijks komen wij bij hen achter de voordeur. Naast onze taak om te werken aan een fijn thuis, willen we iets extra's doen. Kansen om, vooral de kinderen, zich te laten ontspannen. Zo hopen we de cirkel te doorbreken waardoor deze gezinnen meer rust en stabiliteit vinden.
Samen met het gezin en onze bewonerskrachten gaan wij aan de slag om hun eigen kracht te versterken. Dit doen wij door bijvoorbeeld samen een gezonde maaltijd te koken of het huis op te ruimen. Waar nodig ondersteunen wij in de kosten voor sport zoals de zwemles of de aanschaf van een fiets om naar school te gaan.  

Doneren helpt! 

Wil je Gert toch nog iets meegeven? Dan kun je een kans cadeau geven door samen met Gert het initiatief ‘Servatius Kansen voor kinderen’ te steunen.

Maak uw donatie over:
Op rekeningnummer: NL21INGB0676008453 
Op naam van: Woningstichting Servatius
Omschrijving: Servatius Kansen voor kinderen.

Hartelijk dank voor jouw donatie!