Welkom op onze nieuwe website!

Publicatiedatum: 04-02-2015

Servatius is een andere organisatie geworden. Niet radicaal anders, eerder terug naar de basis. Wij kiezen voor onze kerntaken: het zorgen voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een laag en midden inkomen. Bij deze nieuwe visie hoort een andere manier van communiceren en een nieuwe uitstraling. Of liever gezegd, een aangescherpte uitstraling, want we blijven herkenbaar Servatius. We willen het alleen opener, duidelijker en klantgerichter gaan doen.

Servatius. Thuis.
Ons logo heeft een nieuwe slogan: Servatius.Thuis. Thuis is waar het allemaal om draait.  Wij zorgen voor een plek waar bewoners zich thuis kunnen voelen, maar dat doen we niet alleen. Zorgen voor een thuis is naar onze mening iets dat je samen doet met bewoners, partners en collega’s. Iedere dag weer. Samen kunnen we namelijk meer dan we denken.

Website
Bij deze andere manier van communiceren hoort ook een nieuwe website. Een site die meegaat met z’n tijd, waarop informatie goed te vinden is en u de weg wijst binnen onze organisatie. We hebben de website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat iets nog niet optimaal werkt. Mocht u ergens tegenaan lopen, laat het ons dan weten via communicatieservatiusnl. Ook als u tips of suggesties heeft, maar ook als u het een fijne of mooie site vindt, horen wij dat graag! 

Deel deze pagina