SlimWonen App is vernieuwd! 

Publicatiedatum: 03-07-2020

Servatius vindt het belangrijk om haar huurders te helpen. Daarom werken we al sinds 2018 samen met de SlimWonen App. Met deze App helpen we alle huurders en medewerkers van Servatius om inzicht te krijgen in hun energieverbruik én om op een leuke en eenvoudige manier energie te besparen.  

Wellicht bent u SlimWonen App al tegen gekomen tijdens Servatius’ EnergieMarkt in 2019, heeft u flyers en brieven voorbij zien komen. Of, dit is de eerste keer dat u over SlimWonen App hoort. Het maakt niet uit, want wij hebben voor iedereen een nieuwtje:  

SlimWonen App is vernieuwd! 

Dit betekent dat de app nog makkelijker, leuker en beter te gebruiken is voor jong én oud.  

Hoe het werkt? Dat leggen wij u graag uit!  
De App is gekoppeld aan de slimme meter van uw woning. Hierdoor heeft u inzicht in uw energieverbruik, zowel in KwH als in euro’s. Wel zo makkelijk… Heeft u zonnepanelen en levert u terug aan het net? Ook dat kunt u terug zien in de SlimWonen App.  

Naast inzicht geeft de App u ook tips & klusjes waarmee u zelf aan de slag kunt gaan om energie te besparen. Sluit bijvoorbeeld tussendeuren en verwarm alleen de ruimtes waar u bent. Of, hang de was op in plaats van in de droger te gooien. Met eenvoudige tips bespaart u al snel heel veel. En ook dát laat SlimWonen App u zien met uw persoonlijke Bespaardoel en Bespaarscore.  

De SlimWonen App is onafhankelijk en bovendien gratis voor de huurders en medewerkers van Servatius. Dus download de App en kijk wat er nog allemaal mogelijk is voor energiebesparing in uw woning! 

Wat heeft u nodig voor de SlimWonen App? 

  1. Een smartphone, oftewel een mobiele telefoon waarop u apps kunt downloaden.  
  2. Een slimme meter. Dit is een digitale meter die bij u geïnstalleerd is/wordt door Enexis, uw netbeheerder. Is deze bij u nog niet geïnstalleerd? Dan kunt u de app wel alvast downloaden, maar heeft u pas inzicht enkele dagen nadat de slimme meter er is.  
  3. Een persoonlijke activatiecode om de SlimWonen App te koppelen aan de slimme meter van uw woning. Heeft u de activatiecode nog niet ontvangen? Dan kunt u die aanvragen in de SlimWonen App en krijgt u de activatiecode binnen enkele dagen thuisgestuurd.  

Heeft u een smartphone, de slimme meter en uw persoonlijke activatiecode? Mooi!  
Dan kunt u via www.slimwonenapp.nl/downloaden of via de App Store (iOS) of PlayStore (Android) de SlimWonen App downloaden. Vervolgens maakt u een account aan door uw persoonlijke activatiecode in te vullen. Het duurt enkele dagen voordat de netbeheerder uw energieverbruik doorstuurt aan SlimWonen App. 

Wilt u meer informatie of heeft u nog een vraag? Neem dan contact op met SlimWonen App via infoslimwonenappnl.  

Of kijk op www.slimwonenapp.nl of lees meer informatie op MijnThuis

 

Deel deze pagina