Servatius gaat de CV-ketels van AGPO versneld vervangen

Publicatiedatum: 11-04-2019

Afgelopen weken besteedden diverse media, waaronder consumentenprogramma Kassa, aandacht aan de cv-ketels van AGPO Ferroli. Deze ketels zijn volgens het onderzoek brandgevaarlijk. Het gaat hierbij om ketels van de typen Econpact, Ultima, Megadens en Megalux met een productiedatum van vóór 2011.

Ger Jansen, manager Klant en Techniek:

De veiligheid van onze huurders staat voorop. We waren al volgens ons beleid bezig met een afbouw van dergelijke type cv-ketels, maar we gaan een extra versnelling aanbrengen. Servatius heeft nog ongeveer 750 ketels van dit type. Bewoners die volgens onze gegevens zo’n ketel hebben, ontvangen deze week een brief van ons. De cv-ketels worden vervangen, maar dit is niet binnen één week gebeurd. Daarom plaatsen we ook in deze woningen alvast een rookmelder en CO-melder.

Vragen over de cv-ketels?
Bent u huurder van Servatius, in het bezit van een AGPO Ferroli en hier niet gerust op? Dan kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met Feenstra of Volta. Ook kunt u een afspraak maken voor een tussentijdse inspectie. Bij de geringste twijfel wordt het toestel direct vervangen. Het telefoonnummer van de installateur kunt u terugvinden op uw cv-toestel. Voor overige vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via 043-3284300.

 

 

Deel deze pagina