Peter Allard vrijwilliger van het jaar!

Publicatiedatum: 18-12-2020

Woensdag 16 december ontving Peter Allard de onderscheiding als ‘vrijwilliger van het jaar’ bij Servatius. 

Peter is al jaren een sociaal en betrokken vrijwilliger van Servatius, die een mooie visie heeft op bewonersparticipatie en de samenleving. Als voorzitter van de bewonerscommissie Boschpoort attendeert hij ons vaak op het belang van een goede communicatie en samenwerking. Vanuit zijn inzicht geeft hij ons de juiste
handvaten om het gesprek met onze huurders en de bewonerscommissie aan te gaan. Dit wordt enorm gewaardeerd. 

Zijn mening en ideeën voor een schone en veilig wijk zijn voor Servatius leerzaam en belangrijk. Zijn inzet voor de wijk en de bewoners geeft de leden van de bewonerscommissie en medewerkers van Servatius energie. Naar onze mening is hij een vrijwilliger met ongeschatte waarde die op het juiste moment het juiste bespreekt en niet bang is om te spreken. Hij zorgt tijdens overleggen voor rust en dat wij terug gaan naar de kern van het probleem en samen tot een oplossing komen. 

We verrasten Peter in klein gezelschap bij Servatius. Om de feestvreugde te vergroten, sloten ook een aantal genodigden online aan, waaronder Ben Groenveld vrijwilliger van het jaar 2019. Peter was volkomen overdonder: “Vanzelfsprekend ben ik hier blij mee en ook supertrots! Het is heel fijn te ervaren dat mijn kleine bijdrage aan de samenleving in het algemeen maar ook de inzet voor Servatius en de wijkbewoners wordt gewaardeerd!”

 

Deel deze pagina