Jaarverslag 2014

Publicatiedatum: 03-07-2015

Servatius komt thuis

2014 was een succesvol jaar voor Servatius: de grote complexverkoop maakte het mogelijk om af te lossen en versneld te investeren in een fors aantal verduurzamings- en onderhoudsprojecten. Daarmee komen we thuis. We zijn financieel gezond en richten ons op onze kerntaken.

Het jaar 2014 stond voor woningcorporaties over het algemeen in het teken van de herziening van de Woningwet en de parlementaire enquĂȘte. De invoering van de verhuurdersheffing en de economische crisis zorgden ervoor dat wij kritisch naar onze eigen organisatie bleven kijken.

Van onze huurders kregen wij voor de kwaliteit van onze dienstverlening een 7,1 als rapportcijfer en het bleek dat we met de bedrijfsvoering op de juiste weg zitten (Aedes  benchmarkonderzoek).

Vorig jaar waren we in drie fysieke trajecten actief met bewonersparticipatie. We renoveerden woningen aan de Oosterweertlaan in Heugem, we startten met de renovatie van de woningen aan de Mergelweg in St. Pieter en ontwikkelden plannen voor de Tillystraat in Wittenvrouwenveld.

Deze lijn zetten wij in 2015 voort met nog meer verduurzaming van onze woningen, dat zal ook onze huurders ten goede komen.

Klik hier voor het jaarverslag 

Heeft u nog vragen over dit jaarverslag? Neem dan gerust contact met ons op. Veel leesplezier!

Deel deze pagina