Huurders-onderzoek van start

Publicatiedatum: 27-03-2017

voor Aedes benchmark

Vanaf 27 maart start een onderzoek onder klanten van Servatius voor het Aedes huurdersoordeel. Aedes is de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland. Het onderzoek wordt uitgevoerd door USP Marketing Consultancy uit Rotterdam.

Benaderd
U kunt benaderd worden om mee te doen met het onderzoek als u in december of januari 2016/17:

-een nieuwe huurder was
-een vertrokken huurder was
-een reparatieverzoek bij ons ingediend heeft

U kunt zowel via een e-mail (online vragenlijst) als telefonisch benaderd worden.

Telefonische enquête
Het onderzoek wordt uitgevoerd door USP Marketing Consultancy uit Rotterdam. Zij zullen zich ook als zodanig voorstellen maar noemen wel de naam van Servatius. De beltijden zijn doordeweeks tussen 9.30 en 21.15 en op zaterdag tussen 10.00 en 19.00u. Mocht u gebeld worden op een tijdstip dat het niet uitkomt, dan kunt u altijd een afspraak maken om teruggebeld te worden op een ander tijdstip. Geeft u dit dan zo exact mogelijk aan bij de enquêteur.

Privacy
U mag gerust weigeren deel te nemen aan het onderzoek. USP heeft uw adresgegevens aangeleverd gekregen van Servatius. De gegevens zullen alleen worden gebruikt voor dit onderzoek en nooit worden doorgespeeld aan derden. Verder is het onderzoek volledig anoniem. Uw privacy is dus volledig gegarandeerd. Servatius krijgt alleen resultaten op hoofdlijnen en zal nooit individuele gegevens ontvangen van USP.

 

 

Deel deze pagina