Feestelijke oplevering in Limmel

Publicatiedatum: 16-03-2017

Afronding verduurzaming en onderhoud 64 woningen Balijeweg en Poulierweg

64 woningen op de Balijeweg en Populierweg zijn, in 2 fases, energiezuiniger, veiliger en comfortabeler gemaakt. Aannemersbedrijf Jongen voerde dit project uit.

Feestelijke oplevering 
8 maart was de feestelijke oplevering. Vanwege het slechte weer moesten we de festiviteit naar het Lochtmanhuis in Limmel verplaatsen. Fijn dat we hier welkom waren. Een ware foodtruck stond voor de deur en zorgde voor de nodige spijs en drank. Bewoners kregen na afloop een energiepakketje mee met hierop handige tips om energie te besparen.

Verduurzaming en onderhoud
De woningen hebben door nieuwe isolatie nu allemaal energielabel A+. De woningen zijn veiliger en voldoen aan het politiekeurmerk. Verder is dit het eerste project met zonnedaken, ofwel daken met zonnepanelen. Dit komt de energierekening van de huurders ten goede. Bij sommige woningen zijn ook de badkamer, keuken en toilet vernieuwd. Ook de buitenkant is opgeknapt. Nieuwe voordeuren, gevels gereinigd en nieuw voegwerk aangebracht. Het project was een intensief traject, maar is goed verlopen. Als afronding van dit mooie werk brengen we in de brandgang verlichting op zonne- energie aan.

Complexcommissie

De bewoners zijn positief over het resultaat. Tot slot een bijzonder woord van dank aan de complexcommissie die bij dit project heel nauw betrokken was.

Deel deze pagina