Bent u tevreden over onze dienstverlening?

Publicatiedatum: 13-06-2016

Servatius biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk. 

Uw mening telt!
Heeft u recent een reparatieverzoek ingediend of bent u pas verhuisd naar of uit een woning van Servatius? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen of u kunt gebeld worden (vanaf 27 juni) om een paar korte vragen te beantwoorden. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. Hoe meer klanten de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn.

Waarom dit onderzoek?
Woningcorporaties werken met elkaar aan een landelijke benchmark over de prestaties van corporaties. Daarvoor zijn ook gegevens nodig over de tevredenheid van huurders. Deze gegevens worden met dit onderzoek verzameld. Dit gebeurt door USP Marketing Consultancy. Aedes, de branchevereniging voor corporaties, rapporteert uiteindelijk voor alle deelnemende corporaties de resultaten van het onderzoek.

Vragen?
Heeft u vragen over dit onderzoek? Neem dan contact op met onze afdeling Klantenservice, bereikbaar via (043) 328 43 00 of per email servatiusservatiusnl

 

 

Deel deze pagina