Adviseur Innovatie / Projectmanager

Publicatiedatum: 11-01-2022

 

Voor onze afdeling Staf zoeken we per direct een 

Adviseur Innovatie / Projectmanager

(36 uur per week, 1,0 fte) 

Ben je in staat om problemen te doorgronden en weet jij mensen te enthousiasmeren en overtuigen op basis van inhoud? Ben je in staat om de interne kennis en expertise maximaal te benutten? Is innovatie voor jou “a way of life”, ben jij ambitieus en ga jij altijd voor het maximaal haalbare resultaat? Dan ben jij de adviseur innovatie / projectmanager die wij zoeken. 

Inhoud van de job 

Het betreft een uitdagende functie die de mogelijkheid biedt om in de volle breedte van de organisatie jouw rol te pakken. Dit betekent dus ook dat je breed bent georiënteerd en vernieuwing weet door te voeren die uiteindelijk de organisatie naar een hoger niveau tilt. Omdat het een nieuwe functie betreft, heb je de mogelijkheid om deze ook deels zelf in te vullen. 

Als adviseur ben je breed inzetbaar als projectmanager. De ontwikkelingen binnen de corporatiebranche gaan snel, waarbij innovatie en duurzaamheid top of mind zijn. Als ervaren adviseur/projectmanager signaleer je in- en externe ontwikkelingen en op basis daarvan initieer je verbetering en/of innovatie in de volle breedte. Jouw toegevoegde waarde richt zich met name op het tactische vlak waarbij je de spin in het web bent en oog hebt voor enerzijds de strategische keuzes die worden gemaakt en anderzijds de impact van deze strategische keuzes en toegevoegde waarde voor de werkvloer (op operationeel niveau). Je bent dan ook in staat om een brug te slaan tussen deze twee zaken en weet als verbinder maximaal gebruik te maken van de kennis en expertise uit de eigen organisatie. Ontwikkelingen die momenteel actueel zijn, zijn o.a. de woning van de toekomst, digitale toegang, basiskwaliteit en innovatie op het gebied van o.a. badkamers, keukens en toiletten. 

Daarnaast is het een pré als je bekend met de wereld van subsidies. Je bent voor onze organisatie het centrale aanspreekpunt als het gaat om subsidies. Je weet welke projecten in aanmerking komen voor subsidie, je geeft gevraagd en ongevraagd advies omtrent subsidies en kijkt welke subsidies op regionaal en landelijk niveau beschikbaar zijn. Kortom, jij zorgt ervoor dat subsidies optimaal worden benut! 

Door middel van je projectmatige, enthousiaste en inspirerende aanpak zorg je ervoor dat (innovatie)projecten succesvol worden geïmplementeerd. Naast het initiëren van projecten, neem je zelf ook deel aan de projecten en lever je een actieve bijdrage in de realisatie. Een hands-on mentaliteit is dus cruciaal! 

Wie ben jij? 
 • Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt een aantal jaar relevante/aantoonbare werkervaring; 
 • Je bent doortastend en daadkrachtig; 
 • Je hebt ruime ervaring met projectmatig werken; 
 • Je bent initiatiefrijk en schakelt snel en gemakkelijk tussen diverse onderwerpen; 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; 
 • Je bent resultaatgericht, gedreven, empathisch en zelfstartend; 
 • Je organisatiesensitiviteit is groot en bent gemakkelijk benaderbaar voor je collega’s;  
 • Je stijlflexibiliteit is bovengemiddeld ontwikkeld, waardoor je in staat bent op alle lagen binnen onze organisatie te communiceren; 
 • Je bent gemotiveerd en klantgericht; je weet hoe je helder en concreet communiceert zodat de essentie bij anderen overkomt en wordt begrepen; 
 • Je herkent je in onze kernwaarden verbindend, betrokken en ondernemend.  
Wat bieden wij jou? 
 • Jouw collega’s maken je wegwijs in onze organisatie en zorgen dat je je snel thuis voelt; 
 • Je krijgt een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken; 
 • Inschaling conform de CAO Woondiensten; 
 • Een prettige werkomgeving die mensen stimuleert het beste uit zichzelf te halen; 
 • Veel ruimte voor opleiding en scholing. 
Interesse? 

We horen graag van je! Stuur uiterlijk 30 januari 2022 je motivatie met cv naar vacatureservatiusnl.  
Heb je vragen dan kun je deze stellen aan Susan Cortenraad. Zij is telefonisch bereikbaar via het nummer 043 328 43 15 of per mail via s.cortenraadservatiusnl.  

Een assessment en screening via social media of andere kanalen kan deel uitmaken van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Deel deze pagina