Activiteiten in de Week van het huren

Publicatiedatum: 01-10-2020

Servatius organiseert in de Week van het huren (5 t/m 10 oktober) -op initiatief van bewoners- een aantal kleinschalige activiteiten, speciaal voor seniore bewoners in enkele complexen. Natuurlijk rekening houdend met alle coronaregels, want veiligheid staat voorop. Centraal bij deze activiteiten staat het thema ‘Verbinden’. 

Als gevolg van het coronavirus en de maatregelen om verspreiding tegen te gaan blijven we veel meer thuis. We komen minder buiten en zien en spreken hierdoor minder mensen in de buurt. Juist ook in deze tijd vinden we het belangrijk dat we onze seniore bewoners niet uit het oog verliezen.

Lunch bij de voordeur

Bewonerskrachten en medewerkers van Servatius brengen de seniore bewoners (75+ jaar) in een aantal complexen lunch bij hun voordeur. We vragen de bewoners om een eigen stoel voor de deur te zetten om de lunch - op afstand - samen met de buren te nuttigen. 

De complexen waar een lunch plaatsvindt zijn:

  • Villa aon d’n Diek en Aokee drei (5 oktober)
  • Bosscherhof (6 oktober)
  • Verhegge Hofke en Raccordement (7 oktober)

Onthulling kunstwerk
Bij één van deze complexen, Bosscherhof, onthullen we ook een bijzonder kunstwerk. Het kunstwerk wordt op initiatief van de bewonerscommissie door Servatius geplaatst om het wooncomplex aantrekkelijker en mooier te maken. Het gaat om een kunstwerk naar ontwerp van Aad Remkes, die jarenlang voorzitter was van de bewonerscommissie. Van de onthulling zijn na afloop een filmpje/foto’s te zien op onze website, want vanwege de coronaregels kan hier nu niet iedereen bij aanwezig zijn.

Bloemenactie

Bewonerskrachten in Limmel organiseren op 8 oktober een bloemenactie. Ze gaan dan met een bloemetje langs de deuren bij seniore bewoners (75+ jaar) en knopen hierbij - op veilige afstand - een gesprek aan. 

Deel deze pagina