Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Reageren tot 24-07-2019 | 14:58u

Het voormalig klooster Huize Opveld, aan de Veldstraat 20 te Maastricht (Heer) is beschikbaar voor aankoop. Het complex omvat de kapel het voormalig kloostergebouw bestaande uit twee in een L-vorm verbonden bouwdelen met elk twee bouwlagen, deels onderkelderd en een zolder verdieping, de voormalige kapel, een tuin aan de oostzijde van het complex en een erf tussen de gebouwen. Het complex is Rijksmonument. Het oppervlak van het complex is ca. 2.807 m² bvo en heeft een kadastraal oppervlak van 4.575 m². Het naastgelegen Bethaniën bos wordt niet voor aankoop aangeboden. Conform het bestemmingsplan heeft het complex een ‘maatschappelijke’ bestemming.

Belangstellenden worden uitgenodigd uiterlijk woensdag 24 juli 2019 een Aankoopvoorstel te doen voor het hele complex dan wel een deel. Er gelden meerdere voorwaarden waaraan een bieding moet voldoen. Er is ook een minimale bieding gesteld.

Op woensdag 12 juni 2019 en woensdag 26 juni 2019 is het complex van 10.00 uur tot 11.30 uur voor belangstellenden te bezichtigen.

Uitgebreide informatie en documenten kunt u opvragen bij de verkoop coördinator, de heer L. Bosch, op l.boschservatiusnl

 

Algemeen

  • Gemeente Gemeente Maastricht
  • Plaats Maastricht
  • Complexnaam Huize Opveld
 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden