Reparatieverzoek

Is er in de woning iets kapot of werkt het niet meer? Dien dan een reparatieverzoek bij ons in. Dit kan digitaal  of telefonisch: (043) 328 45 45. 

Niet thuis? 

Heb je een afspraak gemaakt met één van onze monteurs en ben je niet thuis? Dan brengen wij € 15,- in rekening. Je kunt dit bedrag contant betalen bij een volgend bezoek van onze monteur. Maak hiervoor een nieuwe afspraak met Servatius. 

Spoedgeval 

Bij spoed bel je ook ná werktijd met (043) 328 45 45. U wordt dan doorgeschakeld naar de wachtdienst. Eerst hoor je dat het kantoor van Servatius gesloten is, blijf dan aan de telefoon want daarna wordt je pas doorverbonden met de wachtdienst. 

Direct zelf bellen 

Bij ruitbreuk, een cv-storing (ook geiser/boiler), rioolproblemen of een liftstoring kun je direct zelf de aannemer bellen. 

Glasschade

Rob Felix Glas (043) 343 08 86 (Maastricht)

Cv-storing

Op of bij de CV-ketel zit een onderhoudssticker of -boekje. Je kunt zelf rechtstreeks bellen met de installateur.

Rioolverstopping

Je kunt rechtstreeks bellen met RRS, (0475) 311 311. Heb je een AHO en is er geen sprake van verkeerd gebruik van de riolering, dan zijn de kosten voor de ontstopping gedekt. 

Liftstoring

Is er een liftstoring? Bel dan naar de liftinstallateur. In ieder complex hangt een complexkaart. Hierop staat ook het telefoonnummer van de liftinstallateur. Je kunt ook naar Servatius bellen 043-328 43 00.  Wij geven de storing dan door aan het desbetreffende bedrijf.