Abonnement Huurdersonderhoud

Een woning vraagt altijd de nodige aandacht, van kleine klusjes tot groot onderhoud. Bent u niet zo handig of wilt u zo min mogelijk zorgen over het onderhoud? Dan kunt een deel van het huurdersonderhoud uitbesteden aan Servatius. Dat kan met het Abonnement Huurder Onderhoud (AHO). 

Deze service is op dit moment beschikbaar voor huurders met een vast huurcontract. Heeft u een tijdelijk huurcontract? Dan is het afsluiten van een AHO abonnement helaas niet mogelijk.

In de checklist onderhoud kunt u precies zien welke werkzaamheden Servatius van u overneemt als u een AHO-abonnement heeft. Het gaat dan om dagelijks en klein onderhoud, zoals het vervangen van kapotte sloten of reparaties aan een keukenkastje of aanrechtblad. Met het Abonnement Huurdersonderhoud heeft u hier een hele zorg minder aan. Voor slechts € 7,62 per maand nemen wij u een heleboel werk uit handen. Huurt u een (studenten)kamer? Dan betaalt u slechts € 3,81.
 
Snelle beslissers nemen een Abonnement Huurdersonderhoud als ze het huurcontract tekenen. Dan betaalt u namelijk geen inschrijfkosten van € 23,-.

Heeft u nog geen Abonnement Huurdersonderhoud en wilt u die wel?  Vul dan het formulier Het complete servicepakket in.