Kan ik accounts samenvoegen?

Heeft u twee aparte inlogaccounts voor MijnCorporatie, een voor uw huurzaken en een als woningzoekende? Op uw persoonlijke pagina van MijnCorporatie kunt u deze twee samenvoegen. U kunt daarna uw zaken als woningzoekende en huurder regelen via hetzelfde inlogaccount.

1. Log in met 1 van de 2 accounts
   2. Kies voor “Mijn persoonsgegevens”, “Samenvoegen inlogaccounts”
   3. Voer de inlognaam en het wachtwoord van het andere account in
   4. Klik op “Doorgaan”
   5. De persoonlijke gegevens worden getoond
   6. Klik op “Doorgaan”
   7. Uw inlogaccounts zijn samengevoegd

Deel deze pagina

Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden