Coronamaatregelen

We volgen de richtlijnen van het RIVM en passen onze werkwijze hierop aan. Door het volgen van de basisregels van de Rijksoverheid zorgen we voor elkaars veiligheid. We vragen hiervoor uw medewerking.

Ons kantoor is op afspraak geopend

Ons kantoor is geopend op afspraak. U kunt deze afspraak telefonisch of per mail maken. Kom alleen naar ons kantoor als u geen klachten heeft. Bezoekers van 13 jaar en ouder dragen een mondkapje. Heeft u klachten? Geef uw vragen dan telefonisch aan ons door via telefoonnummer 043 - 32 84 300. U kunt uw vragen ook per e-mail sturen naar servatiusservatiusnl 
 
Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, gelden een aantal regels:

  • We vragen u zo veel mogelijk alleen te komen als u een afspraak heeft. 
  • Kom niet te vroeg. U kunt zich melden bij onze woonkamer. U wordt dan persoonlijk opgehaald.
  • Ontsmet uw handen bij de desinfectiezuil in de hal.
  • Bij alles geldt: houd 1,5 meter afstand.
  • Bij binnenkomst in ons gebouw is het dragen van een mondkapje verplicht. Als u zit mag het mondkapje af, mits u 1,5 meter kunt bewaren. Lukt dat niet? Zet dan toch uw mondkapje op.
  • Heeft u op de dag van uw afspraak last van verkoudheid, koorts en/of benauwdheid? Dan vragen wij u de afspraak te verzetten.

Reparaties

Onze servicemonteurs volgen bij het uitvoeren van reparaties aan uw woning het overheidsprotocol ‘samen veilig doorwerken’. Dat betekent dat:

we alleen langskomen als we veilig kunnen werken.
Daarom vragen we bij het plannen van de afspraak of iemand in uw gezin last heeft van verkoudheid, koorts en/of benauwdheid. Is dat het geval, dan komen we niet langs. Wij vragen u om opnieuw contact op te nemen zodra iedereen in uw gezin klachtenvrij is. Krijgt een van uw gezinsleden alsnog gezondheidsklachten krijgt? Wilt u het ons dan direct laten weten? Onze monteur vraagt hier sowieso nogmaals naar bij aankomst. Kan hij niet veilig werken, dan komt hij een andere keer terug.

we alleen komen als u hiervoor toestemming geeft.
Ontvangt u zelf liever uit voorzorg geen medewerkers van ons? Laat het ons dan weten. Of bedenkt u zich? Belt u dan gerust om een nieuwe afspraak in te plannen.

we vragen de volgende instructie te volgen als onze medewerker bij u aan de deur komt:

  • Zorg dat de ruimte waar onze medewerker moet zijn, vrij gemaakt is zodat onze monteur er goed bij kan.
  • Zorg dat de ruimte van te voren goed geventileerd is.
  • Als de monteur aan het werk is, vragen we u om in een andere ruimte te verblijven
  • Bij alles geldt: houd 1,5 meter afstand.”

Reparaties en spoedreparaties geeft u door via onze Klantenservice. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur bellen via het telefoonnummer 043 - 328 43 00. U kunt een reparatie ook doorgeven via Mijn Thuis op onze website.  

Dank voor uw medewerking

Samen zorgen we voor elkaars veiligheid en helpen we mee om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Deel deze pagina